Dagmar uit Wierden fietst voor onderzoek naar kinderepilepsie - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Dagmar uit Wierden fietst voor onderzoek naar kinderepilepsie

Geplaatst op: 10-08-2015 |

Aanstaande vrijdag, 14 augustus, fietst de 12-jarige Dagmar vanuit haar woonplaats Wierden (Overijssel) naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Haar fietstocht van 115 kilometer staat volledig in het teken van kinderepilepsie, waar Dagmar tot voor kort ernstig door werd belemmerd.

Na een onverwacht goed geslaagde operatie in het begin van dit jaar is het voor Dagmar alsof ze een nieuw leven heeft. Via JustGiving.nl zamelt zij nu geld in voor Stichting Vrienden WKZ. Dit geld wordt door het goede doel ingezet om te onderzoeken hoe het kan dat Dagmars operatie zo goed is gelukt, zodat het in de toekomst wellicht voor meer kinderen met epilepsie mogelijk is een dergelijke operatie te ondergaan. Tegelijkertijd is de actie, waarmee Dagmar al ruim €2.400,- heeft opgehaald, een blijk van waardering voor het UMCU en het team van specialisten dat Dagmar en haar ouders zo goed bijstaat.

Dagmar fietst aanstaande vrijdag de 115 kilometer onder begeleiding van haar vader en opa van Wierden naar Utrecht om de cheque persoonlijk te overhandigen aan Stichting Vrienden WKZ.

Dagmar Müller: "Sinds de operatie heb ik meer energie en kan ik me beter concentreren. Ook kan ik weer lopen, fietsen, zwemmen en paardrijden. Ik ben echt super blij dat de operatie zo goed heeft uitgepakt en dat gun ik andere kinderen met epilepsie ook. Dat is precies de reden waarom ik deze actie voor Vrienden WKZ ben gestart. Ik kijk er dan ook erg naar uit om op de fiets te stappen en de cheque te kunnen overhandigen!"

Sigrid Baas, Managing Director JustGiving: "Wij zijn erg onder de indruk van Dagmar haar sponsoractie en doorzettingsvermogen. Ons platform komt pas tot leven dankzij mensen die tomeloze inzet tonen en dat is waar we graag bij helpen. We wensen Dagmar, haar vader en opa dan ook heel veel succes tijdens de fietstocht naar Utrecht aanstaande vrijdag!"

Voor meer informatie zie https://www.justgiving.nl/nl/sponsor-dagmar

Ga terug...