Muziekschool begint weer: proeflessen in september - Radio 350

Muziekschool begint weer: proeflessen in september

Geplaatst op: 14-08-2015 |

Op maandag 24 augustus start het nieuwe cursusjaar voor de Rijssense Muziekschool. Sommige cursussen zijn helemaal volgeboekt, bij andere lessen is nog plek. Een overzicht van de mogelijkheden is te vinden op de website van de Muziekschool: www.muziekschool-rijssen.nl

Wie nog twijfelt, kan in september vier probeerlessen nemen voor slechts 8 Euro per les. De kosten van de vier probeerlessen worden in mindering gebracht op het lesgeld wanneer men zich vervolgens inschrijft voor het hele cursusjaar. Soms zijn er meerkosten omdat ook een instrument moet worden gehuurd: dit regelt de leerling zelf in overleg met de docent. Probeerlessen zijn mogelijk voor blokfluit (met uitzondering van de introductiecursus), keyboard, orgel, cello, harp en zang. Voor deze vier probeerlessen is een afzonderlijk inschrijfformulier te downloaden op de website van de Muziekschool.

Op woensdag 2 september start de Muziekschool met een cursus Muziek op schoot. De lessen worden gegeven op het kinderdagverblijf Kakelbont aan de Lageweg in Holten, op acht woensdagochtenden. Het lesgeld bedraagt 65 Euro. Inschrijving voor deze lessen via het inschrijfformulier op de website van de Muziekschool.

Ook de basiscursussen Algemene Muzikale Vorming (AMV) en Introductiecursus Blokfluit gaan weer van start. Bij deze cursussen is nog plek. AMV wordt gegeven op donderdagmiddag, de introductiecursus blokfluit op woensdagmiddag.

De Muziekschool heeft binnenkort drie jubilea te vieren: de bestuursleden Roel Westera en Jan Goorman maken 25 jaar deel uit van het bestuur, directeur Dick Sanderman is 40 jaar aan de Muziekschool verbonden. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op zaterdag 3 oktober zal bij deze jubilea worden stilgestaan.

Ga terug...