Nijkamp Uitvaartzorg gaat samenwerking aan met Monuta - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Nijkamp Uitvaartzorg gaat samenwerking aan met Monuta

Geplaatst op: 15-08-2015 |

Nijkamp Uitvaartzorg is een uitvaartverzorger die bijna 20 jaar geleden als zelfstandige onderneming zich vestigde in Enter. Al snel volgden in de jaren daarna vestigingen in Eibergen, Rijssen en Haaksbergen. Nijkamp Uitvaartzorg verzorgd hierdoor vele uitvaarten in met name Twente, Achterhoek en Salland.

Oog voor detail, hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid door dicht bij de mensen te staan zijn overeenkomsten die de ondernemingen volop met elkaar delen.
Door een samenwerking aan te gaan met Monuta, een gedegen en betrouwbare partner in de uitvaartbranche, kunnen zowel Nijkamp Uitvaartzorg als Monuta nabestaanden nog beter van dienst zijn.

Door uitbreiding van het toch al ruime assortiment mogelijkheden binnen een uitvaart, maar zeker ook door schaal- en kennisvergroting en het op elkaar kunnen terugvallen, wordt een stevige positie ingenomen.
Het unieke aan deze samenwerkingsvorm is dat Nijkamp Uitvaartzorg onveranderd als zelfstandige uitvaartonderneming verder gaat.
Door haar diensten aan Monuta beschikbaar te stellen, heeft Monuta daardoor een betrouwbare partner gevonden in de gebieden waar zij nu niet of niet goed vertegenwoordigend zijn.
Voor Nijkamp Uitvaartzorg betekend het dat binnen de samenwerking ook twee uitvaartcentra hiervan deel gaan uitmaken.

Zowel in Aula ‘Het Lentfert’ aan de Lentfersweg 120 te Rijssen en Aula ‘Monuta Holten’ aan de Oude Deventerweg 2A heeft Nijkamp Uitvaartzorg nu een kantoorruimte en alle voorzieningen voor opbaringen, het houden van diensten en koffietafels.

Voorbesprekingen of regelingen van uitvaarten kunnen zo ook op eigen locaties worden gedaan.
Op 10 augustus 2015 hebben de directies van Nijkamp Uitvaartzorg en Monuta de samenwerkingsovereenkomst getekend.

Ga terug...