RV Noabertoernooi 45+ groot succes - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

RV Noabertoernooi 45+ groot succes

Geplaatst op: 16-08-2015 |

Afgelopen zaterdag organiseerde Rijssen Vooruit hun eerste RV Noabertoernooi voor de 45+ teams uit de regio. Een schot in de roos, zo bleek gister.

Regionale teams als Excelsior’31, SV Enter, Enter Vooruit, Juventa, Sportclub Rijssen, SC Markelo waren aanwezig, uiteraard aangevuld met gastheer Rijssen Vooruit. Ook de vrienden van SV Epe uit Duitsland waren van de partij waardoor het toernooi ook nog eens een internationaal tintje kreeg.

In twee poules verdeeld streden de acht teams om een finale plek, welke echter alleen weggelegd was voor SV Epe en SC Markelo. Hierin moest SC Markelo zijn meerdere erkennen en werd de eerste plaats opgeëist door gasten uit Duitsland.

De organisatie kan terugzien op een uitermate succesvol en sportief toernooi, dat werd afgesloten met een gezamenlijke “derde helft” die nog lang heel gezellig bleef.
Vanwege het succes en de toezeggingen van de deelnemende teams, zal er volgend jaar een vervolg van dit toernooi plaatsvinden, in de hoop er een jaarlijks wederkerend toernooi van te maken.

Ga terug...