20 augustus oefenwedstrijd voor zaalvoetballers Excelsior’31 - Radio 350

20 augustus oefenwedstrijd voor zaalvoetballers Excelsior’31

Geplaatst op: 16-08-2015 |

Na een aantal trainingen, staan voor de zaalvoetballers van Excelsior’31 1 en Excelsior’31 2 donderdag in sporthal de Reggehal in Rijssen, een oefenwedstrijd op het programma.

Kersverse eerstedivisionist Excelsior’31 neemt het om 20.00 uur op tegen Futsal Emmeloord/Mar Seafood. Waar Excelsior’31 afgelopen seizoen de titel in de Topklasse (Oost) wist te veroveren, lukte dat de bezoekers in de Topklasse (Noord) net niet. In de nacompetitie wist het vervolgens geen potten te breken, waardoor het team wederom in de Topklasse (Noord) uitkomt. Wel is het daar aankomend seizoen één van de favorieten voor de titel.

De reserves van Excelsior’31 spelen vervolgens om 21.00 uur tegen HHC 1. Deze tegenstander uit Hardenberg kwam afgelopen seizoen evenals Excelsior’31 uit in de Hoofdklasse. HHC deed wat Excelsior’31 namelijk niet deed en dat was het beslag leggen op een periodetitel. Excelsior31 liep dit op een knullige wijze mis, ondanks een verdienstelijke derde plaats. De bezoekers uit Hardenberg wisten via de nacompetitie te promoveren, waardoor zij aankomend seizoen uitkomen in de Topklasse (Oost). De reserves van Excelsior’31 komen wederom uit in de Hoofdklasse.

Ga terug...