Twentse Duurzaamheidsprijs 2015 - Radio 350

Twentse Duurzaamheidsprijs 2015

Geplaatst op: 18-08-2015 |

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor alle Twentse gemeenten. Om te laten zien welke duurzame initiatieven er al binnen Twente zijn, en anderen hiermee te stimuleren, dagen wij u uit om een project in te dienen voor de Twentse duurzaamheidsprijs 2015. Deze prijs omvat een voucher ter waarde van €5000,- die ingezet kan worden voor een duurzame activiteit of doorontwikkeling van het betreffende gebouw, huis of bouwconcept.

Voor wie is deze prijs
Gemeenten, bedrijven en particulieren worden uitgedaagd hun duurzame projecten in te dienen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld bedrijvenpanden en woningen van biobased of gerecyclede materialen, particuliere “Nul op de Meter” woningen, zelfvoorzienende panden en duurzame transformaties van gebouwen. Maar ook duurzame bouwconcepten zijn welkom. Duurzaamheid in de bouw is dus heel breed!

Iedereen mag stemmen
Alle ingediende projecten krijgen een plek op de website www.pioneering.nl. Pioneering is hèt platform voor vernieuwing in de bouw en stimuleert met deelnemers uit de hele branche in projecten duurzaamheid in de bouw. Er is een speciale pagina waar iedereen de projecten kan bekijken en vergelijken. Allerlei vormen van duurzaam bouwen in Twente komen hiermee goed in beeld en zullen anderen stimuleren om ook duurzaam te gaan renoveren of bouwen. Daarnaast is het traject ook te volgen op Facebook en Twitter. De Twentse Duurzaamheidsprijs 2015 is een echte publieksprijs: iedereen kan en mag op haar of zijn favoriet stemmen. De drie genomineerden die uit deze stemming voortkomen dingen op 25 november tijdens de conferentie “Twente: Energie in de bestaande bouw” mee naar de Twentse Duurzaamheidsprijs 2015.

Prijsuitreiking 25 november
De conferentie “Twente: Energie in de bestaande bouw!”, wordt georganiseerd door de veertien Twentse gemeenten in samenwerking met Pioneering en provincie Overijssel. Tijdens deze bijeenkomst zullen de deelnemers de laatste stemmen toevoegen om daarna de winnaar te kunnen feliciteren met de Twentse Duurzaamheidsprijs 2015.

Inschrijven
Van 15 augustus tot 29 oktober kun u uw project indienen. Het format, de spelregels en de voorwaarden voor aanmelden zijn te vinden op de website van Pioneering.

Twente gaat voor duurzaam bouwen!

Ga terug...