Remise Rijssen Vooruit - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Remise Rijssen Vooruit

Geplaatst op: 19-08-2015 |

Rijssen Vooruit moest gisteren, tijdens haar eerste bekerwedstrijd, de punten delen met tegenstander Borne, uitkomend in de zondag 4e Klasse. De terechte eindstand werd 2-2

Beide teams begonnen scherp en waren aan elkaar gewaagd. Borne had een aantal beweeglijke mensen die slim tussen de linies kwamen maar echter niet voor veel gevaar zorgen.
Rijssen Vooruit daarentegen speelde verzorgd en kon diverse keren wel gevaarlijk voor de keeper komen ware het niet dat de grensrechter en scheidsrechter daar, terecht en onterecht, een stokje voor staken.

Na twee uitstekende mogelijkheden ( Kay Heesen en Mario Vos , beide alleen op de keeper af )was het in de 38e minuut Huseyn Cengiz die spits Kay Heesen met een mooie steekpass vrij voor de keeper zette en deze wist zich wel raad met deze mogelijkheid (0-1).

Lang kon Rijssen Vooruit hier niet van genieten want een minuut later zorgde Borne voor de gelijkmaker (1-1).
Toch was het wederom Rijssen Vooruit dat vlak voor rust de stand weer in het voordeel wist te brengen. Deze keer was de aangever Mario Vos, die wederom spits Kay Heesen wist vrij te spelen. De spits omzeilde handig de keeper en legde de bal rustig in het netje (1-2), dat tevens de ruststand was.

In de tweede helft drong Borne meer aan maar Rijssen Vooruit verdedigde als een team en wist weinig kansen weg te geven. Het balbezit was voor Borne maar Rijssen Vooruit wist toch voor veel gevaar te zorgen met hun messcherpe counters. Helaas kon Rijssen Vooruit niet voor een klein stuntje te zorgen, omdat het toch Borne nog langszij liet gaan in de eindfase van de wedstrijd (2-2).

Over een gehele wedstrijd bekeken wellicht een terecht gelijkspel, maar toch met een bijsmaakje omdat de gelijkmaker zo laat in de wedstrijd viel.

Dinsdag 25 september speelt Rijssen Vooruit haar tweede bekerwedstrijd, thuis tegen Hector dat wist te winnen van RKSV (3-1). Aanvang 19.00 uur.

Ga terug...