R.K.S.V. verliest eerste bekerduel - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 18:00 uur
Radio 350 Sport
Playing
Straks
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

R.K.S.V. verliest eerste bekerduel

Geplaatst op: 20-08-2015 |

R.K.S.V. heeft het eerste oefenduel voor de districtsbeker niet weten te winnen. Na 90 minuten legden wij het af tegen Hector uit Goor (3-1). Het eerste uur waren wij iets beter en kregen we de meeste kansen, maar de meeste goals vielen in onze goal.


In de eerste helft gingen we goed van start en kregen we via Adrian Kwintenberg de eerste grote kans. Echter scoorden wij niet, zelfs niet enkele kansen verder. Op het halfuur hadden we geluk dat een indraaiende bal niet bij de tweede paal tot doelpunt werd verwerkt door Hector. Anders hadden we zomaar achter gestaan, tot de rust kregen we nog twee kansjes maar gescoord werd er niet.


Het lichte veldoverwicht weten we direct na rust om te buigen in een voorsprong. Adrian Kwintenberg stuurt spits Ronald Brinkman diep en alleen voor de keeper rond hij beheerst af. Waar de Rijssense supporters dachten dat nu de 0-2 ook wel zou vallen, kwamen bedrogen uit. Ondanks enkele mogelijkheden bleef het bij dat ene doelpunt en kwam Hector middels een kopbal uit een corner weer langszij. Niets aan de hand met nog 12 minuten op de klok, maar enkele minuten later weet Hector wederom te scoren. Als dan vlak voor tijd de 3-1 ook valt lijkt het over en uit. Toch weten we bijna nog te scoren na een solo van Marthijn Schottert die net voorlangs schiet. Ver in blessuretijd kapt Gertjan Wilbers in de zestien meter de laatste man uit, die met zijn handen de bal meeneemt en daardoor een strafschop veroorzaakt. Gerald ten Hove weet deze buitenkans niet te verzilveren en schiet zeer slap in de handen van de keeper. Eindstand 3-1 voor Hector en dat mag de ploeg zichzelf aanrekenen.


Vrijdag gaan we vroeg weg richting Hardenberg voor een trainingskamp. We trainen daar enkele keren en spelen zaterdagmiddag om 14:30 uur een oefenpot uit tegen Sportclub Daarle. Volgende week dinsdag (25-8) staat er wederom een bekerduel op het programma. Op sportpark De Koele verwelkomen we dan BVV Borne, welke hun eerste bekerwedstrijd met 2-2 gelijk speelden tegen Rijssen Vooruit. De laatste bekerwedstrijd is de Rijssense derby op zaterdag 29 augustus, wij spelen dan om 14:30 uur thuis aan de Elsmaten 1.


Hector – R.K.S.V. 3-1 (0-0)

47. Ronald Brinkman 0-1

78. Menno de Leeuw 1-1

85. Rick Biesemaat 2-1

89. Rick Biesemaat 2-1


Opstelling R.K.S.V.:

Patriz Loohuis, Ruud Slagman (C), Berjan de Wilde, Luen Mensink (63. Jonathan Acis), Joop Meysen, Gerald ten Hove, Marthijn Schottert, Sander Bruins (63. Wim Oosthoek), Adrian Kwintenberg, Anton Acis (55. Gertjan Wilbers) en Ronald Brinkman.

Ga terug...