Activiteitenseizoen Bibliotheken van start - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Activiteitenseizoen Bibliotheken van start

Geplaatst op: 20-08-2015 |

Dit najaar hebben de Bibliotheek Wierden en de Bibliotheek Rijssen-Holten een uitgebreid activiteitenprogramma voor leden en niet-leden. Het seizoen van lezingen, films en computeractiviteiten gaat in september van start.

Dit najaar staan in Wierden diverse films op het programma, zoals De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween op donderdag 1 oktober en Een dorsvloer vol confetti op donderdag 29 oktober. Dit seizoen ontvangt de Bibliotheek Wierden Charles Groenhuijsen (donderdag 12 november) en Jelle Brandt Cortius (donderdag 17 maart) voor een lezing.

De Bibliotheek Rijssen-Holten zet onder andere in op informatieve lezingen voor kinderen van ongeveer 8 tot 12 jaar. De reeks van vier Kindercolleges begint op woensdag 7 oktober met een lezing van Maarten Frankenhuis, oud-directeur van Artis over partnerkeuze bij mensen en dieren. De reeks sluit met een college van journalist Sander Koenen over het leven op een ruimteschip. Twee van deze colleges worden ook in de Bibliotheek Wierden gegeven.

Meer informatie over alle activiteiten kan men vinden op www.bibliotheekwierden.nl en www.bibliotheekrijssenholten.nl . In beide Bibliotheken is een gratis flyer af te halen met de culturele activiteiten van de Bibliotheek Wierden, de Culturele Raad Wierden, de Bibliotheek Rijssen-Holten en Kunst en Cultuur Holten.

Leden van de Bibliotheek ontvangen korting op de toegang.

Ga terug...