Blauw Wit speelt goed tegen sterk Hulzen - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Blauw Wit speelt goed tegen sterk Hulzen

Geplaatst op: 22-08-2015 |

Blauw Wit heeft de oefencampagne een goed vervolg gegeven. Thuis werd met 2-1 gewonnen tegen een sterk en in fasen beter Hulzen.

Met namen in de openingsfase van de wedstrijd leek Blauw Wit overlopen te worden. Doelman William Kolkman kon gelijk zijn kwaliteiten tonen en ten kostte van een corner redden. Ook de corner was gevaarlijk en opnieuw Kolkman was de redder van Blauw Wit. De thuisploeg had het moeilijk in de opbouw waar Hulzen direct stoorde. Het duurde even voordat de ploeg zich aan het hogere tempo en de stevigere duels had aangepast. Toen de gewenning voorbij was bleek de thuisploeg ook gevaarlijk te kunnen worden. Thomas Nijkamp profiteerde bijna van een fout van de doelman en een vrije trap van Michel Stam ging via de hand van de doelman over. Uit de corner scoorde Jordy Kamphuis simpel omdat iedereen voor hem de bal liet lopen 1-0. Voetballend was de tweede klasser beter, maar de thuisploeg bleef goed overeind. Ook verdedigend zat het bij de thuisploeg goed in elkaar, maar had men wel moeite de sterke voorwaartsen van Hulzen in bedwang te houden. Blauw Wit werkte hard en dat was een mooi pluspunt.

Na rust begon Hulzen opnieuw sterk. Blauw Wit werd teruggedrongen en maakte fouten in de opbouw. Eén van deze fouten werd door de nummer negen over William Kolkman gelobd 1-1. Hierna bleven de gasten aandringen en had Blauw Wit moeite om overeind te blijven. In de 11e minuut na rust werd het verrassend 2-1 voor Blauw Wit. Daar waar de gasten aandrongen bleef Blauw Wit voetballend de oplossing zoeken. Dit ging steeds beter en na een onderschepping werd de bal op Michel Stam gespeeld die op rechts Roy Schuppert vond die een perfecte voorzet op Thomas Nijkamp gaf die fraai binnenkopte. De wedstrijd werd langzamerhand minder van niveau omdat de hitte zijn tol eiste. Echter, beide ploegen bleven de bal goed rond spelen.

Een knappe, maar ook gelukkige overwinning in een wedstrijd die goed geleid werd door SNO scheidsrechter Hans Hofman.

Ga terug...