Aanmelden voor nieuwe AMV-cursus bij Wilhelmina - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Aanmelden voor nieuwe AMV-cursus bij Wilhelmina

Geplaatst op: 25-08-2015 |

Na de vakantie start muziekvereniging Wilhelmina met een nieuwe AMV-cursus (Algemene Muzikale Vorming). Kinderen in de leeftijd van 7 Ć” 8 jaar kunnen online worden aangemeld via de website van Wilhelmina. Met AMV ontwikkelen kinderen een stevige muzikale basis voor hun toekomst. De inschrijving sluit op 1 september.

Kennismaken met muziek
Tijdens de AMV-cursus kunnen kinderen spelenderwijs kennismaken met muziek en muziekinstrumenten. Ze leren noten lezen, liedjes spelen en samen muziek maken op een manier die past bij hun leeftijd. Het tussentijdse huiswerk wordt ondersteund door begrijpelijke, motiverende lesboeken. De AMV-lessen van Wilhelmina duren 45 minuten en worden gegeven op de woensdagmiddag in het verenigingsgebouw van Wilhelmina aan de Morsweg in Rijssen.

Concertjes en certificaat
Gedurende het jaar geeft de AMV-groep een paar concertjes. Het seizoen wordt in juni afgesloten met een examenconcert en een rapport waarna de leerling een certificaat ontvangt. Daarna kan het kind eventueel verder met de reguliere muziekles op een muziekinstrument van de vereniging, bijvoorbeeld een trompet, klarinet of slagwerk.

Aanmelden voor AMV
Ouders/verzorgers kunnen kinderen nog tot 1 september aanmelden voor AMV via het online aanmeldformulier via www.wilhelminarijssen.nl. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Marcel Paauwe (telefoonnummer 06-53291511). De AMV-cursus gaat op woensdag 9 september van start.

Ga terug...