R.K.S.V. wint bij Daarle - Radio 350

R.K.S.V. wint bij Daarle

Geplaatst op: 25-08-2015 |

Zaterdag 22 augustus oefende R.K.S.V. in en tegen zaterdag vierdeklasser Daarle. Vrijdagmorgen startte het trainingskamp in Hardenberg, waarbij deze wedstrijd de afsluiting was. Ondanks enkele afwezigen (blessures en vrijgezellen dag) wonnen de Rijssenaren vrij eenvoudig met 0-4 na een 0-2 ruststand.

Vanaf het begin zochten de bezoekers de aanval wat resulteerde in enkele kansen, maar gescoord werd er niet. Daarnaast werden de aanvallers meermaals teruggefloten voor buitenspel, wat zorgde voor wat irritatie. Gelukkig werd deze irritatie weggespoeld met twee mooie goals van Dave Loohuis en Sander Bruins. Eerstgenoemde nam een afvallende bal in minuut 20 vol op zijn slof, tien minuten later gaf hij Sander Bruins de bal die het nog dunnetjes over deed. Daarle kreeg hierna een grote kans, maar Patriz Loohuis redde 1-tegen-1 ten koste van een hoekschop. De rust werd ingegaan met een terechte 0-2 tussenstand in het voordeel van R.K.S.V.

Na rust kwamen Tycho Descamps en Jonathan Hardeman in het veld en kreeg Anton Acis direct de kans om 0-3 te maken. Na een goede voorzet van Gertjan Wilbers kwam de bal op enkele meters van het doel tegen de verdediger aan. Daarle raakte met een mislukte voorzet nog de lat en kreeg een grote kans, maar het waren wederom de Rijssenaren die scoorden. Goed doorzetten van Jonathan Hardeman zorgde ervoor dat de bal via Dave Loohuis bij Adrian Kwintenberg terecht kwam. Hij stuurde Gertjan Wilbers diep en die legde de bal weer terug, waarna Adrian Kwintenberg beheerst de 0-3 binnenschoot. De ingevallen Joop Meijsen stuurde in de 81e minuut Anton Acis diep, de spits beloonde zichzelf door deze kans wel af te maken en de 0-4 eindstand op het scorebord te zetten.

Dinsdag om 18:45 uur de volgende wedstrijd voor de Rijssenaren, voor de beker komt BVV Borne op bezoek. R.K.S.V. verloor de eerste bekerwedstrijd met 3-1 bij Hector, BVV Borne speelde thuis 2-2 tegen Rijssen Vooruit. Alle vier teams kunnen nog door, benieuwd of dat na dinsdag nog steeds het geval is. Zaterdag 14:30 uur staat de laatste bekerwedstrijd op het programma, de Rijssense derby, R.K.S.V. thuis tegen Rijssen Vooruit.

Sportclub Daarle – R.K.S.V. 0-4 (0-2)
20. Dave Loohuis 0-1
31. Sander Bruins 0-2
70. Adrian Kwintenberg 0-3
81. Anton Acis 0-4

Opstelling R.K.S.V.:
Patriz Loohuis, Jonathan Acis, Ruud Slagman (C) (45. Tycho Descamps), Luen Mensink, Mitchell Troost (55. Joop Meysen), Sander Bruins (80. Ronald Brinkman), Dave Loohuis, Adrian Kwintenberg, Anton Acis, Gertjan Wilbers en Ronald Brinkman (45. Jonathan Hardeman).

Ga terug...