Prima voorverkoop en gratis NoaberAownd Parkgebouw! - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Prima voorverkoop en gratis NoaberAownd Parkgebouw!

Geplaatst op: 26-08-2015 |

De voorverkoop is boven verwachting verlopen en binnenkort gaat het nieuwe seizoen in Parkgebouw Rijssen weer van start. Dat viert de ‘Oude Dame’ graag samen met iedereen. Op zaterdag 12 september a.s. organiseert het Parkgebouw daarom een gezellige ‘NoaberOawnd’ waar iedereen gratis entree heeft. Op deze avond wordt het Parkgebouw-seizoen 2015-2016 geopend met onder meer korte optredens van een aantal artiesten uit het theaterprogramma. Tussen deze ‘voorproefjes’ door is er volop gelegenheid om gezellig bij te praten, hoort u alles over wat er nu en in de toekomst in en om het Parkgebouw te beleven valt en kunt u natuurlijk ook uw eigen ideeën en wensen met de medewerkers delen.

Dat de verkoop van het theater- en filmprogramma tot nu toe goed verloopt blijkt wel uit het feit dat één voorstelling al is uitverkocht (Yentl & De Boer) en er voor Daniël Lohues een tweede voorstelling is bijgeboekt op 12 februari. 2016. Voor het eerst staat Lohues dus een heel weekend in Rijssen op de planken.

Naast en samen met de professionals treden er ook aardig wat amateurverenigingen op in het Rijssense theater en repeteren hier wekelijks honderden zangers, muzikanten, dammers en jeugdtheaterschoolleden. Verder is het Parkgebouw een aantal mooie samenwerkingen aangegaan, onder meer met de Baalderborggroep. Wekelijks verricht dit bijzondere wijkteam werkzaamheden in en om het gebouw. De Oude Dame heeft dus vele ‘gezichten’ en deze komen allemaal aan bod tijdens de NoaberOawnd.

Het Parkgebouw nodigt iedereen dan ook van harte uit. De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur). Wel dient u zich vóór 8 september a.s. op te geven via pr@parkgebouw.nl. Vermeldt u bij opgave uw naam, telefoonnummer en met hoeveel personen u komt. De entree van de avond, inclusief koffie/thee is uiteraard gratis, de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0548-544140 (werkdagen tussen 9.00 uur en 16.00 uur). Het volledige Parkgebouw-programma en alle verdere informatie vindt u op www.parkgebouw.nl.

Ga terug...