Rijssen Vooruit knokt zich langszij - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Rijssen Vooruit knokt zich langszij

Geplaatst op: 26-08-2015 |

Afgelopen dinsdag moest Rijssen Vooruit de tweede bekerwedstrijd spelen tegen Hector uit Goor.

Beide teams waren redelijk aan elkaar gewaagd maar gaandeweg de eerste helft kreeg Hector iets meer controle. Met name in de omschakeling wisten de gasten uit Goor elkaar gemakkelijk te vinden en wisten dit na een half uur ook te belonen (0-1).

Rijssen Vooruit kwam daarna beter in haar spel en wist met enkele goede aanvallen gevaar te stichten bij de doelman van Hector. Uit één van de kansen wist spits Kay Heesen deze om te zetten in een doelpunt, en bepaalde de russtand op 1-1.

Na de rust vergooide Rijssen Vooruit de kans op winst door twee doelpunten weg te geven ( waaronder een schitterende vrije trap)en door met tien man op het veld omen te staan. Stand na tien minuten in de tweede helft: 1-3. Een bijna onoverbrugbare achterstand, maar het team van trainer Bjorn Rutten rechtte de rug en bleef strijden.

Dat strijden werd uiteindelijk beloond. Spits Kay Heesen maakte met een goede aanval 2-3 en in de laatste minuut was het de mee opgekomen verdediger Marco van Meeteren die de dikverdiende gelijkmaker aantekende (3-3).

Een meer dan terecht gelijkspel was het eindresultaat waarbij beide teams niet veel opgeschoten zijn in de strijd om door te gaan in de beker. Drie teams kunnen hier nog aanspraak op maken, en zal dit weekend beslist worden.

Ga terug...