Informatieavond over slaapproblemen - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Informatieavond over slaapproblemen

Geplaatst op: 26-08-2015 |

Op maandag 14 september organiseren Oefentherapie Rijssen en de Bibliotheek Rijssen-Holten een informatieavond over gezond slapen. Slaaptherapeuten Debbie van Rijn en Ilona Bisschop vertellen over het belang van een goede nachtrust en de mogelijkheden om het slapen te verbeteren. De lezing begint om 19.30 uur.

Slapen, voor de één heerlijk voor de ander een ware worsteling. Moeite met in slaap komen, ’s nachts vaak wakker liggen of te vroeg wakker worden en de slaap niet meer kunnen vatten, veel mensen van jong tot oud hebben slaapproblemen. Een slechte nachtrust wordt een slaapprobleem als het klachten oplevert in het dagelijks functioneren.

Een gebrek aan slaap leidt tot vermoeidheid, maakt prikkelbaar en geeft concentratie- en geheugenproblemen. Slecht slapen maakt mensen gevoeliger voor stress en vatbaarder voor ziektes. Op den duur geven slaapproblemen ernstige gezondheidsproblemen doordat normale herstelprocessen in lichaam en brein niet voldoende plaatsvinden. Ook het gebruik van slaapmiddelen kan leiden tot problemen.

Reserveren voor de lezing is mogelijk via www.bibliotheekrijssenholten.nl of aan de balie.

Ga terug...