Trouwplannen? Kom naar de bruidsbeurs in ’t Brodshoes. - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Trouwplannen? Kom naar de bruidsbeurs in ’t Brodshoes.

Geplaatst op: 26-08-2015 |

Heeft u trouwplannen? Kom dan op woensdag 9 september naar de sfeervolle bruidsbeurs in Restaurant 't Brodshoes in Rijssen. Laat u inspireren en adviseren omtrent zo’n beetje alles wat te maken heeft met trouwen anno 2015. Om te beginnen natuurlijk met het allerbelangrijkste van een trouwdag: De Jurk!

Tijdens verschillende modeshows ziet u de laatste trends op het gebied van bruidsmode en feestkleding. En tijdens de eerste show is er speciale aandacht voor de kleding van de bruidsmeisjes en -jonkers. Verder vindt u alles over bruidstaarten, trouwringen, sieraden en andere accessoires, drukwerk,video en fotografie, haarstyling, bruidsboeketten, make-up en huidverzorging, trouw- en feestlocatie, muziek, entertainment en nog veel meer. Ook zijn er trouwambtenaren aanwezig die u alles kunnen vertellen over de plechtigheid zelf.

Tussen 19.00 en 22.00 uur bent u van harte welkom en voor de prijs hoeft u het niet te laten Voor slechts € 7,50 p.p. krijgt u niet alleen toegang tot de beurs, maar ook een kopje koffie of thee, een hapje en een drankje, maakt u kans op prachtige prijzen én ontvangt de aanstaande bruid na afloop een goed gevulde goodiebag met cadeautjes, waardebonnen, leuke verrassingen en alle informatie over de beursdeelnemers om thuis alles nog eens rustig na te lezen.

Kaarten zijn vooraf verkrijgbaar bij Restaurant ’t Brodshoes en op de avond zelf bij de entree van de beurs. Kijk voor meer informatie op www.brodshoes.nl

Ga terug...