Finalerace Overijssels kampioen zitmaaier - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 13:00 uur
Muzikaal het Weekend in
Playing
Straks
13:00 - 14:00 uur
Koster in het Weekend
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Finalerace Overijssels kampioen zitmaaier

Geplaatst op: 27-08-2015 |

“Op zaterdag 12 september is de Schipper techniek finalerace het decor voor de ontknoping van het Overijssels kampioenschap zitmaaierrace 2015.

De finalerace wordt georganiseerd door het Twents Zitmaaier Team (afgekort T.Z.T.), het kampienschap van 2015 telt 8 wedstrijden waarvan de finalerace de laatste en beslissende wedstrijd is. Het T.Z.T. coördineert de wedstrijden van Overijssels Kampioenschap en ziet er op toe dat deze wedstrijden goed en veilig verlopen.

Het circuit welke speciaal voor deze wedstrijd wordt geprepareerd bevindt zich aan de nieuwe hoeksweg te Notter (gem. Wierden). De races starten hier om 12:30.

Het evenement is gratis toegankelijk en daarmee het supersnelle uitje voor het hele gezin, zitmaaierracen is een hele toegankelijke sport tussen de manches door is er de mogelijkheid om de machines te bekijken op het rennerskwartier en om een praatje te maken met de coureurs. Voor de kinderen zal er het nodige vertier zijn en ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd.

In het Overijssels kampioenschap wordt gereden in 4 verschillende klasses welke onderverdeeld zijn in 5 groepen. Dit loopt uiteen van superstandaard machines welke de meeste overeenkomsten hebben met standaard zitmaaiers, tot specialmachines welke met snelheden van ca. 80 km/h over de baan stuiven.

De huidige tussenstand is te vinden op de website van het T.Z.T. www.twentszitmaaierteam.nl. Tevens is op de website veel informatie te vinden over het zitmaaierracen en het Overijssels kampioenschap.”

Ga terug...