EtalageKunstRoute in centrum Holten - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Opgewekt!
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

EtalageKunstRoute in centrum Holten

Geplaatst op: 31-08-2015 |

De Vereniging van Holtense Beeldende Kunstenaars (VHBK) organiseert dit jaar voor de 6e achtereenvolgende maal de EtalageKunstRoute. Deze gaat plaatsvinden van 3 oktober tot en met 1 november a.s.

Veertig leden van de vereniging exposeren zeer uiteenlopende kunstwerken in 40 etalages in het centrum van Holten. Net als bij de voorgaande 5 edities verlenen de Holtense winkeliers en andere ondernemers enthousiast hun medewerking en stellen zij ruimte beschikbaar voor het plaatsen of ophangen van kunstwerken.

Galerie Mulder aan de Oranjestraat 29, belangeloos beschikbaar gesteld door galeriehouder Henk Mulder, zal fungeren als startpunt van de route. In deze galerie worden eveneens werken van leden van de VHBK geƫxposeerd. Ook kan men hier gratis een beschrijving ophalen van de ca. 2,5 km lange route.

Het rondje Holtense kunst kan fietsend of wandelend worden afgelegd. Behalve in Galerie Mulder, is de gratis flyer met de routebeschrijving ook verkrijgbaar in het Kulturhus aan de Smidsbelt 6 en bij de Oudheidkamer, Dorpsstraat 27.

Een van de redenen dat de VHBK deze EtalageKunstRoute organiseert, is het ontbreken in Holten van volwaardige expositiegelegenheid voor de vele beroeps- en vrijetijdskunstenaars die Holten rijk is. Het samen met anderen realiseren van een permanente expositieruimte is de hoofddoelstelling van de vereniging.

De EtalageKunstRoute wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een sponsorbijdrage van de Rabobank Noord- en West Twente en van diverse van de deelnemende ondernemers.

Ga terug...