Steinfurt deckt den Tisch was een succes - Radio 350

Steinfurt deckt den Tisch was een succes

Geplaatst op: 31-08-2015 |

We kunnen terugkijken op een fantastische dag” aldus voorzitter Jan Koelemay van de Stichting Jumelage, als we met hem terugblikken op “Steinfurt deckt den Tisch”, een festijn ter gelegenheid van de 40-jarige fusie van de 2 kernen Burgsteinfurt en Borghorst.

Afgelopen zondag begon met dreigende wolken en regen, maar rond de officiële opening van deze openlucht-brunch voor zo’n 1300 gasten op de weg tussen de twee kernen van onze partnergemeente Steinfurt, brak de zon door.

Het thema van deze dag was Flower Power en op vele tafels werd dit thema uitstekend in beeld gebracht. Rijssen-Holten was met zo’n 100 deelnemers ruim vertegenwoordigd. Er waren optredens van het koor Amazing, een koor van het Pius X college, de Hoolter Daansers en het dweilorkest de Braandheultjes, die de stemming er prima in brachten. Ook was er een delegatie van de Gemeente, de Oudheidkamer Holten en een aantal klassieke voertuigen van MAC Holterberg.

’s Middags waren er in de nabijgelegen tuin van de Bagno Konzertgalerie ook nog optredens van onze muziekgroepen. “Jullie aanwezigheid was overweldigend”, aldus burgemeester Hoge van Steinfurt.

Ga terug...