Frisse start van het nieuwe seizoen voor Transformed - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Frisse start van het nieuwe seizoen voor Transformed

Geplaatst op: 04-09-2015 |

Transformed is klaar voor het komende seizoen, vol nieuwe activiteiten. De eerste meeting na de zomervakantie vindt plaats op zondagavond 13 september in het Parkgebouw in Rijssen.

Het thema van deze eerste meeting is ‘Gods Voice – Gods stem verstaan in je leven’. David de Vos zal spreken over dit onderwerp. Hij is een goede bekende bij Transformed en een van de vaste sprekers. David de Vos is samen met zijn vrouw de organisatie Go and Tell begonnen, waarbij ze wereldwijd de mensen over Jezus vertellen. Zowel in Nederland, als bijvoorbeeld voor tienduizenden mensen in Afrika. Zondagavond zal hij bij Transformed zijn gedachten delen over hoe je Gods stem zelf kan leren (her)kennen.

Op het podium staan de Transformed Worship Band en het Drama team. Ook is er voor en na de meeting de mogelijkheid om bij te praten in het Transformed Café. Een oude bekende in een nieuw jasje is het Transformed News. Drie medewerkers zullen iedereen op de hoogte houden van alle nieuwtjes en activiteiten van Transformed.

Meer weten? Kijk dan op de website www.transformed.nl. De meeting wordt georganiseerd in het Parkgebouw in Rijssen. De deuren van het Transformed Café gaan open om 18.45 uur. De meeting begint om 19.20 uur.

Ga terug...