Theatervoorstelling voor Project Samen Verder - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Theatervoorstelling voor Project Samen Verder

Geplaatst op: 10-09-2015 |

e Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg is gestart met het project ‘Samen Verder, mantelzorgers in rouw’. Bij een rouwproces wordt gedacht aan sterven. Er bestaan in het leven meer verliessituaties die een enorme impact kunnen hebben op het leven. Bijvoorbeeld het verlies van gezamenlijke toekomstplannen of het niet meer samen kunnen wonen met de partner die veel zorg nodig heeft. Rouwen is hard werken; het kost veel energie.

Binnen het project worden mantelzorgers in rouw in contact gebracht met lotgenoten en zorgvrijwilligers die helpen het gemis te verwerken, gedachten op een rij te zetten en nieuwe stappen in het eigen leven te zetten. Praten met lotgenoten kan troost en steun geven. Binnen het project worden themabijeenkomsten aangeboden, individuele gesprekken zijn mogelijk en ook wandelcoaching heeft een plek binnen het project.

De Vrijwillige Thuiszorg wil het project ‘Samen Verder, mantelzorgers in rouw’ op een bijzondere manier van start laten gaan. Daarvoor is Dans & Theaterstudio Annemieke Bais gevraagd om het stuk ‘Door mijn lijf getekend’ op te voeren. Hiervoor zijn nog kaarten beschikbaar. U bent ook welkom als u (nog) geen mantelzorger of zorgvrijwilliger bent.

Het stuk ‘Door mijn lijf getekend’ vertelt het verhaal van een tienermeisje dat overlijdt aan kanker. Een stuk met een traan maar zeker ook met een lach.

Plaats: Hoftheater,  Voorhof 2, 8102 MH Raalte
Datum:Vrijdag 25 september
Tijd:19.30- 20.00 uur Inleiding
20.00- 21.15 uur Voorstelling ‘Door mijn lijf getekend’
21.15- 22.00 uur Afsluiting en napraten
De zaal is open om 19.00 uur.

Geïnteresseerden uit de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst, Twenterand en Wierden kunnen zich hiervoor aanmelden.
U kunt zich aanmelden via mail: jvelthuis@vrijwilligethuiszorg of telefonisch 0548-638830

Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u bericht van ons wanneer u de (gratis) kaartjes op ons kantoor in Nijverdal kunt afhalen.
Wie het eerst komt wie het eerst maalt! Vol is echt vol !

Ga terug...