Wisseling van de wacht bij St. Waander Companje - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Wisseling van de wacht bij St. Waander Companje

Geplaatst op: 11-09-2015 |

Met ingang van 10 september vindt bij de St. Waander Companje na ruim acht jaar de eerste wisseling van de wacht plaats.Op die datum zal Monique Tijhof het voorzitterschap van de stichting overnemen van Willemien Riezebos.

Willemien Riezebos, als voorzitter, is samen met Hans ter Keurst (secretaris) en Arnold te Wierik vanaf de oprichting in 2007 bij de stichting betrokken.In april jl. werd het bestuur uitgebreid door de toetreding van Wilco Zwoferink. Wilco nam daarbij de rol als penningmeester over van Arnold.
Met de komst van Monique Tijhof krijgt de stichting opnieuw een voorzitter met een groot hart voor kinderen die noodgedwongen aan de zijlijn staan.

Sinds augustus 2007 heeft de stichting grote naamsbekend gekregen in de gemeente Rijssen – Holten en heeft al menig kind kunnen helpen.De stichting biedt hulp bij allerhande zaken die heel gewoon zijn, maar die toch niet voor alle kinderen weggelegd zijn omdat hun ouders onvoldoende financieel draagkrachtig zijn.Te denken valt aan: zwemlessen, de ouderbijdrage voor de peuterspeelzaal, excursies, sportkleding en – schoenen, schoolbenodigdheden etc.

Willemien Riezebos blijft de stichting een warm hart toedragen en zal zo nodig het bestuur van advies te voorzien.

Op 10 september wordt ook de nieuwe website van de Stichting Waander Companje gelanceerd.Deze website is geheel belangeloos ontworpen en gebouwd door bureau Brainz.De vorige website is inmiddels 8 jaar oud en was toe aan een update.Het vertrouwde logo blijft ongewijzigd.

In verband met de komst van het digitale tijdperk is, om kosten te besparen, besloten het postbusnummer niet te handhaven.
Alle post kan via e-mail naar info@stichtingwaandercompanje.nl .
Giften kunnen overgemaakt worden op rekeningnummer NL08 RABO 0125770790.

Naast de giften zijn ook andere vormen van sponsoring mogelijk door bijv. het beschikbaar stellen van sportkleding, schoolbenodigdheden e.d.De stichting heeft een ANBI-status zodat elke schenking of donatie fiscaal aftrekbaar is!

De nieuwe website maakt het doneren voor zowel particulieren als bedrijven eenvoudig. Bedrijven kunnen (desgewenst) hun logo vermeldt krijgen op de site.

Ga terug...