Green Sensation in Holten - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Green Sensation in Holten

Geplaatst op: 11-09-2015 |

Hoveniersbedrijf Klein Boonschate Landscaping organiseert op zaterdag 19 september een groot groen-evenement onder de naam Green Sensation. Het hoveniersbedrijf zet die dag tussen 10.00 uur en 16.00 uur de deuren wagenwijd open voor tuinliefhebbers. Wilt u inspiratie opdoen voor uw tuin? Houd u van mooie bloemsierkunst of oriënteert u zich op een buitenkeuken? Gaat u hart open van alles wat met “groen” en uw tuin te maken heeft? Kom dan de 19e september naar de Ondernemersweg 4 in Holten en maak de grootste groenbelevenis uit deze regio mee.

,,We hebben een zeer afwisselend aanbod van alles wat met tuinonderhoud, het buitenleven en bomen en planten te maken heeft”, vertelt eigenaar Dennis Klein Boonschate enthousiast. ,,Bezoekers zullen verrast zijn over wat er allemaal te beleven is op zaterdag de 19e september. Ons team zal diverse demonstraties verzorgen, er is een plantendokter, er zijn buitenkeukens te bewonderen en er is zelfs een echte palmentuin. Maar er is nog veel meer! We nodigen alle belangstellenden graag uit op ons bedrijventerrein. We zijn er uiteraard zelf ook om vragen te beantwoorden of een toelichting te geven.”

Het Holtens hoveniersbedrijf organiseert Green Sensation omdat zij dit jaar 17,5 jaar bestaat. ,,Maar dat is niet de enige reden”, vertelt Klein Boonschate. ,,We merken dat mensen steeds meer van hun tuin willen maken. We helpen mensen daarbij graag op weg en dus kunnen ze de 19e september inspiratie opdoen. Ook kunnen ze bij ons terecht voor vragen over onderhoud en over planten en bomen die een ziekte hebben of er niet goed uitzien.”

Nieuwsgierig naar wat er nog meer te beleven valt tijdens Green Sensation? Kijk op www.kleinboonschate.nl of volg het bedrijf op Facebook.

Ga terug...