Overtuigende zege Rijssen Vooruit - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Overtuigende zege Rijssen Vooruit

Geplaatst op: 14-09-2015 |

Om de bijsmaak van de vorige nederlaag weg te werken, moest er afgelopen zaterdag een goed resultaat worden neergezet. Tegenstander SVV’56, dat de eerste wedstrijd ook had verloren, kwam op bezoek.

Vanaf meet af aan was de selectie van trainer Björn Rutten de bovenliggende partij en drong het SVV’56 terug naar hun eigen helft en dwong ze alleen maar te verdedigen. Rijssen Vooruit had er zin in en speelde de tegenstander met name in de eerste helft helemaal zoek.
In de 5e minuut was het dan ook al raak. Spits Kay Heesen ontvangt de bal van mede aanvaller Huseyn Cengiz, speelt zich knap vrij en krult de bal met links in de verre hoek, 1-0. Rijssen Vooruit blijft pressen en middenvelder Gaby Isa krijgt een mooie kans maar schiet helaas net naast.
Tot aan de 33e minuut worden de verkregen kansen niet benut, totdat Huseyn Cengiz met een schitterende pass zijn aanvalsmaatje Kay Heesen in stelling brengt. De uiterst effectieve spits omzeilt de keeper en legt de bal beheerst in het net, 2-0. Dat was tevens de ruststand.

Nog voordat alle bezoekers hun plekje hadden bereikt, lag de derde treffer er al weer in. Deze keer was het Benjamin Labobar die spits Kay Heesen de mogelijkheid gaf om zijn derde treffer voor deze wedstrijd aan te tekenen, 3-0.
Helaas voor het publiek bleef het bij deze stand. Door de hoeveelheid kansen die niet werden benut had de stand zomaar rond de 8-0 kunnen zijn geweest, alleen hadden enkele spelers van Rijssen Vooruit de gedachte waarschijnlijk al bij de bbq die na de wedstrijd georganiseerd zou worden.Kon SVV’56 hier nog wat tegenover zetten? Op één hand waren de mogelijkheden van de gasten te tellen, met als hoogtepunt een afgekeurde goal wegens buitenspel.

Volgende week kan Rijssen Vooruit de juiste weg die ze ingeslagen zijn vervolgen. Dan treft het MVV’69 in Marle. Aanvang 14.30 uur.

Ga terug...