Juliana’32 wint verdiend na slechte start R.K.S.V. - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Juliana’32 wint verdiend na slechte start R.K.S.V.

Geplaatst op: 15-09-2015 |

In de voorbeschouwing werd gewaarschuwd voor een sterke tegenstander die in vorm is. De Rijssenaren leken zich dat pas na rust te beseffen toen ze slechts 2-1 achter stonden. Kansen op de gelijkmaker waren er zeker, maar een counter leidde de 3-1 in wat tevens de eindstand werd. Zonde, want zeker gezien de tweede helft zat er veel meer in voor R.K.S.V.

Met de bonuspunten van vorige week op zak begonnen we in Hengelo aan onze tweede wedstrijd. De onbekende scheidsrechter Van Iersel uit Arnhem leidde de wedstrijd en deed dit naar behoren. Op enkele gele kaarten was er discussie of deze wel getrokken hadden moeten, verder floot de beste man een prima wedstrijd. Vanaf het begin was de thuisploeg iets beter en waren wij niet bij de les. Enkele vrije trappen en corners werden onnodig weggegeven en het was ook niet verrassend dat na 22 minuten de 1-0 viel. Een slimme pass door het hart van de defensie en te laat stappen van de verdediging zorgde dat Gijs Kollenaar kon scoren. R.K.S.V. weet eigenlijk niets te creëren en de thuisploeg blijft gevaarlijk. Na ruim een half uur wordt het niet onverdiend 2-0 nadat Ruud Slagman in de zestien wordt uitgekapt en Nick Zwiers de bal prachtig in de verre hoek krult. Vlak voor rust valt toch de onverdiende 2-1. Het is Anton Acis die met links uithaalt en naast zou schieten, maar Ronald Brinkman veranderd de bal zodanig dat de bal de andere hoek invliegt.

Na rust een heel ander team aan de kant van R.K.S.V. zonder dat er gewisseld was. De ploeg drukte de thuisploeg ver terug en eigenlijk was het wachten op de gelijkmaker. Kansen kwamen er ook, maar het geluk of het laatste zetje ontbrak telkens. Voor het uur kwamen Dave Loohuis en Jurgen Siemerink en zij maakten een gedreven indruk. De grootste kans voor R.K.S.V. komt een kwartier voor tijd als Gerald ten Hove een voorzet van Jurgen Siemerink alleen maar hoeft te raken. Vlak voor de doelman maait hij over de bal heen en niet veel later countert Juliana’32 na de 3-1. Berjan de Wilde was ondertussen als stormram in het veld gekomen. Met drie verdedigers tegen twee aanvallers weten de gastheren toch te scoren uit een spaarzame counter. Een laatste actie van Anton Acis zorgt dat de bal via beide palen het veld weer in komt. Op basis van de eerste helft een verdiende nederlaag, op basis van de tweede helft hadden we meer verdiend.

Komende zaterdag spelen we thuis tegen Lemele die als nieuwkomer nog ongeslagen is. Knappe gelijke spelen uit bij DES en thuis Blauw Wit’66 zorgt ervoor dat we gewaarschuwd zijn. In beide wedstrijden werkte men op het einde een achterstand weg. Een ploeg die vanaf de eerste minuut 100% inzet toont, hopelijk is R.K.S.V. nu vanaf het begin bij de les. Weers welkom om 14:30 uur op sportpark De Koele.

Juliana’32 - R.K.S.V. 3-1 (2-1)
22. Kollenaar (1-0)
34. Zwiers (2-0)
45. Brinkman (2-1)
79. N. Harberink (3-1)

Opstelling R.K.S.V.:
Patriz Loohuis, Ruud Slagman (C), Luen Mensink, Wim Oosthoek, Mitchell Troost, Sander Bruins (54. Dave Loohuis), Marthijn Schottert, Gerald ten Hove, Adrian Kwintenberg (75. Berjan de Wilde), Ronald Brinkman (59. Jurgen Siemerink) en Anton Acis.

Ga terug...