Op stap in natuurgebied De Doorbraak - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Op stap in natuurgebied De Doorbraak

Geplaatst op: 15-09-2015 |

Zaterdagochtend 26 september houdt Landschap Overijssel een 'Op stap' excursie door natuurgebied De Doorbraak.

Onder leiding van een landschapsgids wandelt u ongeveer tweeënhalf uur door dit mooie, waterrijke gebied. De kosten bedragen € 3, - per volwassene en € 1,50 per kind. Als u donateur van Landschap Overijssel bent, of van één van de 12 andere Landschappen, dan neemt u op vertoon van uw pasje gratis deel. De 'Op stap' excursies worden mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.

De Doorbraak
De Doorbraak is een 14 kilometer lange nieuw gegraven watergang tussen de Loolee bij Almelo en de Exosche Aa in Ypelo bij Wierden. In de brede ecologische zones aan weerszijden van de beek ontstaat prachtige natuur.

Aanmelden
Ga tijdens deze Op Stap wandeling mee met een natuurgids die je op bijzondere plekken langs De Doorbraak zal leiden. Tijdens deze Op Stap excursie is het gebied bij Ypelo aan de beurt. Het betreft een wandeling van ongeveer 5 km.

Omdat het op sommige plaatsen kwetsbare natuur betreft is de groepsgrootte beperkt en dien je je van te voren aan te melden. Dit kan via http://www.landschapoverijssel.nl/op-stap-wandeling-de-doorbraak. Na opgave ontvang je een bevestiging met de exacte startplaats en tijd van deze ochtendwandeling. Deze wandeling is geschikt voor het hele gezin.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.landschapoverijssel.nl

Ga terug...