Voorbeschouwing R.K.S.V. - Lemele - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Voorbeschouwing R.K.S.V. - Lemele

Geplaatst op: 17-09-2015 |

Zaterdag de derde wedstrijd van de competitie op de planning, thuis tegen promovendus Lemele die nog ongeslagen is. De bezoekers speelden uit bij DES en thuis tegen Blauw Wit’66 gelijk, wij daarentegen wonnen van Mariënberg en verloren uit bij Juliana’32. Diegene die wint doet goede zaken en sluit zich aan bij de “top” in de 3e klasse D.

Lemele won vorig jaar de beslissingswedstrijd van DKB met 2-1 en promoveerde daardoor naar de 3e klasse. De ploeg uit het gelijknamige dorp presteert tot nu toe naar behoren. Tegen ploegen waar wij het normaliter heel lastig tegen hebben behaalden zij een verdiend gelijkspel. Wat opvalt uit de verslagen en het scoreverloop is dat deze ploeg nooit opgeeft. Voetballend zullen ze dit seizoen niet altijd de betere zijn, maar qua vechtlust en mentale weerbaarheid kan menig team hier een voorbeeld aan nemen. Lemele heeft veel ervaring in de ploeg, is fysiek sterk en scoren gemakkelijk. In beide wedstrijden werd een achterstand op het einde weggewerkt.

R.K.S.V. heeft het aan zichzelf te danken dat men op “slechts” drie punten staat na twee wedstrijden. De eerste helft vorige week, uit bij Juliana’32, was dramatisch en met enig geluk stonden we slechts 2-1 achter. In de 2e helft werden kansen op de gelijkmaker gemist en scoorde de tegenstander via een counter de 3-1. Komend weekend zal men vanaf de eerste minuut geconcentreerd moeten zijn om de punten wederom in huis te houden. Door onze brede selectie zal iedereen voor zijn plaatsje blijven vechten en trainers Marcel Brinks & Marco Schuiterd willen overtuigen. Als we net zo starten als tegen Mariënberg dan moet het goed komen zaterdag, de bal ligt nu bij de selectie.

Vanaf 14:30 uur zal scheidsrechter Rikhof de bal laten rollen zaterdag, wees welkom op sportpark De Koele!

Ga terug...