Rijssense reisverhalen bij Tenx9 - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Rijssense reisverhalen bij Tenx9

Geplaatst op: 18-09-2015 |

Het is inmiddels een bekend fenomeen in Rijssen: Tenx9. Bij café De Twee Schimmels aan de Grotestraat in Rijssen wordt op dinsdagavond 29 september opnieuw een verhalenavond georganiseerd. Het thema van deze avond is ‘Onderweg’.

Tenx9 (Ten by nine) is vanuit een Iers festival naar Rijssen gekomen. Over de hele wereld worden onder de noemer Tenx9 verhalenvertellers bijeen gebracht. Zo ook bij De Twee Schimmels. Het concept is inmiddels bekend: negen mensen vertellen hun eigen verhaal in maximaal tien minuten. De enige voorwaarde is dat het waargebeurd is en je eigen verhaal. Dit keer is het thema ‘onderweg’. Dat kan een reisverhaal zijn, maar daar is natuurlijk ook een heel eigen draai aan te geven. Spontaan vertellen of juist je verhaal voorlezen mag altijd.

Tussen de verhalen door is er de tijd voor koffie, een biertje en de mogelijkheid om na te praten. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, maar er is nog tijd en ruimte op het podium voor meer. Gewoon lekker luisteren en genieten? Dat mag natuurlijk ook. De koffie is vers en het bier staat koud bij café De Twee Schimmels aan de Grotestraat in Rijssen.

Meer weten? Kijk dan op facebook. Opgeven? Dat kan via tenx9@gmail.com, of aan de bar.

Ga terug...