Zaalvoetballers Excelsior’31 ruim onderuit - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Zaalvoetballers Excelsior’31 ruim onderuit

Geplaatst op: 20-09-2015 |

Vrijdagavond zijn de zaalvoetballers van Excelsior’31 er niet in geslaagd om voor een stunt te zorgen in de eerste divisie. De promovendus uit Rijssen moest het in de tweede competitiewedstrijd opnemen tegen LZV/Kuypers Hair&Wel, degradant uit de eredivisie. Deze tegenstander uit Lichtenvoorde wil maar één ding; direct terugkeren naar de eredivisie. Gezien de versterkingen voor dit seizoen is dat een reëel doel.

Het begin van de wedstrijd was overduidelijk voor de bezoekers. Onder aanvoering van de (ex) Turks internationals Yasin Erdal en Adem Kocak was het eenrichtingsverkeer, al waren de eerste twee kleine kansjes voor Excelsior’31. De doelpunten volgden elkaar in een raptempo op. Bij rust stond er maar liefst een 0-7 stand op het scorebord.

Na rust werd het spelbeeld iets gelijkwaardiger. Hoewel het een kansloze missie was om alsnog te gaan stunten, wilden de spelers het thuispubliek toch nog enigszins een leuke avond bezorgen. Zelf een aantal keren scoren en niet teveel doelpunten weggeven. Deze missie slaagde. Door doelpunten van Arnoud Baan (tweemaal), John Lubbers (tweemaal) en Gilano Samangoen wist Excelsior’31 het net nog vijfmaal te vinden. De bezoekers scoorden ‘slechts’ tweemaal, waardoor er uiteindelijk een 5-9 eindstand op het scorebord stond.

In de strijd om handhaving wacht Excelsior’31 nog op de eerste punten. Daar krijgen ze volgende week vrijdag in de derde speelronde weer een mogelijkheid voor. De Rijssenaren reizen dan af naar Maastricht voor de wedstrijd tegen ZVVM/Campus.

Doelpunten Excelsior’31
Arnoud Baan (2x), John Lubbers (2x) en Gilano Samangoen

Wedstrijdselectie Excelsior’31
Willard Baan (keeper), Jan Baan (reservekeeper), Arnoud Baan, Gilano Samangoen, John Lubbers, Maarten Postma, Agassi Daneljan, Henk Lankamp, Ruben Oraile en Miguel Parera
Coach: Ichtus Rahanra
Assistent-coach: Alidus ter Harmsel
Teammanager: Frank ter Harmsel

Ga terug...