Rijssen Vooruit wint overtuigend - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Rijssen Vooruit wint overtuigend

Geplaatst op: 21-09-2015 |

Na de goede wedstrijd van vorige week moest Rijssen Vooruit afgelopen zaterdag uit naar MVV`69.De ploeg uit Marle had de eerste twee wedstrijden verloren en waren er waarschijnlijk op gebrand om deze wedstrijd te winnen.

Maar het was Rijssen Vooruit dat van af de eerste minuut vol in de aanval ging. Door een snelle balcirculatie werd de tegenstander uit het spel gehaald. In de 9e minuut na een vlijmscherpe bal in de diepte van Marco van Meeteren krijgt Kay Heesen de bal mee en weet deze beheerst af te ronden en zet de 0-1 op het scorebord. Hierna werd gelijk vanaf de aftrap van MVV`69 weer druk gezet, hierdoor kwamen de gastheren er niet meer uit . Het was daarom ook niet verwonderlijk dat Okan Kandara in de 15e min uit een afgemeten voorzet van de sterk spelende Denniz Kayalar de bal vrij kon intikken 0-2. Binnen 4 minuten komt Huseyin Cengiz na een lange rush over rechts in het strafschop gebied waar een tegenstander de bal met de handen raakt. De goed leidende scheidsrechter dhr Pas uit kon niets anders dan de bal op de stip leggen. Deze werd beheerst ingeschoten door Benjamin Labobar 19e minuut 0-3. Het was deze middag Rijssen Vooruit dat vastberaden was om met de overwinning naar huis toe te gaan. Het was Gaby Isa die in de 36e minuut met een loepzuiver afstandsschot de bal in het doel joeg. In de 44e minuut krijgt Marco van Meeteren een vrije trap net buiten de 16meter deze werd door de keeper van MVV`69 uitstekend uit de bovenhoek geslagen ruststand 0-3.

De 2e helft was het weer Rijssen Vooruit dat de overmacht van het spel had maar het leek door het tempo van de eerste 10 min in de 2e helft dat de wedstrijd al gespeeld was. Hierna kwam het snelle voetbal weer terug van Rijssen Vooruit in de 58e minuut komt MVV`69 goed weg naar een bal die net naast word getikt door Gaby Isa. In de 64e minuut mist de moe gestreden Madjit de bal maar net die terug komt van de uitstekend keepende doelman. In de 84e minuut dribbelt Mario Vos alleen door de 16 meter en weet de 0-5 beheerst in te tikken. En of dit nog niet genoeg was tikt dezelfde Mario Vos de 0-6 met een afstandsschot binnen.

Zaterdag speelt Rijssen Vooruit thuis tegen Daarlerveen aanvang 14.30

Ga terug...