Start Tienersoos ‘So What?’ in Holten - Radio 350

Start Tienersoos ‘So What?’ in Holten

Geplaatst op: 21-09-2015 |

Ook in het najaar 2015 organiseert tienersoos ‘So What?’, onderdeel van ViaVie Welzijn, weer spectaculaire, spannende, gekke en gezellige avonden! De tienersoos is een soos voor alle tieners van 11 t/m 13 jaar en wordt elke vrijdagavond van 19.30 tot 22.00 uur in de kelder van het Kulturhus in Holten gehouden. Iedere avond staat er weer een andere activiteit op het programma, georganiseerd door de gezellige en enthousiaste vrijwilligersgroep. Je betaald hier € 1,- entree voor.

We starten vrijdagavond 25 september met een sportavond. Iedereen verzamelt gewoon om 19.30 uur bij de tienersoos, waarna we gezamenlijk naar de sporthal gaan. Neem dus sportkleding en –schoenen mee!De week erop gaan we kijken wat voor zangtalent er in Holten is, met The Voice of Holten. Bereidt een toffe (solo)act voor, en val in de smaak bij onze tienersoos jury!Voor de activiteit op 9 oktober moet iedereen zich even opgeven, want vol=vol! We gaan deze avond namelijk lasergamen!!! Wil je meedoen? Kom dan langs bij de tienersoos, of stuur een mailtje naar stage@viaviewelzijn.nl.

Nieuwsgierig geworden naar de tienersoos? Kom dan eens een kijkje nemen op vrijdag avond. Voor meer informatie kun je contact opnemen met tienerwerker Patricia van Erven bij ViaVie Welzijn, via 0548 36 27 55, vanerven@viaviewelzijn.nl of neem een kijkje op de website www.viaviewelzijn.nl voor het programma.

Ga terug...