Gratis informatieavond startende ondernemers in Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Gratis informatieavond startende ondernemers in Rijssen

Geplaatst op: 21-09-2015 |

Op dinsdag 13 oktober a.s. organiseert Hendriksen Accountants - in samenwerking met de gemeente Rijssen-Holten, Rabobank, Thoma, de Kamer van Koophandel, het Centrum voor Jong Ondernemerschap, Hölscher & Davids en Brndz – een informatieavond voor mensen die overwegen een eigen bedrijf te beginnen.

Het regionale ‘start-upevent’ vindt plaats in restaurant Brodshoes, Bouwstraat 41 te Rijssen en is gratis toegankelijk, inclusief koffie/thee en een drankje en een hapje. Aanvang 19.30 uur, inloop 19.00 uur. Wethouder Bert Tijhof van de gemeente Rijssen-Holten opent het start-up event.

Wim Lohuis, mkb-adviseur bij Hendriksen Accountants: “Startende ondernemers, maar ook mensen die een eigen bedrijf overwegen, zien vaak op tegen alle zaken die ze moeten regelen. Tijdens het start-up event krijgen ze niet alleen gerichte informatie vanuit verschillende invalshoeken, maar ook – indien nodig – een duwtje in de goede richting. Doordat we samen met onze partners een breed palet aan expertise bieden, is het mogelijk heel gerichte vragen te stellen. Of dat nu gaat om financiën, belastingen, juridische zaken, huisvesting, training, verzekeringen of bedrijfseconomische issues. We geven de (pre)starters een eerlijk en no-nonsense advies. Ons doel is een eerlijke start voor iedereen die een eigen bedrijf wil beginnen. Komt iemand met een plan waarin te veel onzekerheden zitten, dan laten wij dat uiteraard ook weten. Mochten mensen over een bepaalde vraag nog verder willen doorpraten, dan maken we een vrijblijvende vervolgafspraak. Ook hieraan zijn geen kosten verbonden.”

Het credo van het start-up event is: ‘Voor jezelf beginnen? Wat houdt je nog tegen?

Naast starters en pre-starters zijn ook mensen die al een tijdje ondernemer zijn van harte welkom om vragen over hun bedrijfsvoering te stellen.

Meer informatie en aanmelding: www.startuprijssen.nl

Ga terug...