Effectief Lemele wint van R.K.S.V. - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Effectief Lemele wint van R.K.S.V.

Geplaatst op: 21-09-2015 |

Afgelopen zaterdag kregen we een lesje in effectiviteit. Waar de bezoekers uit Lemele voor een punt waren gekomen namen ze er op de valreep drie mee naar huis. R.K.S.V. beloonde een goede eerste helft niet en mistte enkele grote kansen. Na rust lag het tempo te laag om het Lemele echt lastig te maken. Wij verloren met 1-2 en staan na drie wedstrijden slechts op drie punten.

Met de zon op sportpark De Koele trapten we af tegen Lemele. De eerste 25 minuten gebeurde er niet veel, had R.K.S.V. een licht veldoverwicht en beperkten de bezoekers zich tot verdedigen. Adrian Kwintenberg schoot als eerste speler op doel, ten kostte van een corner werd redding gebracht. Na een halfuur kregen we na een scrimmage twee grote kansen op enkele meters van het doel. Beide keren werd de bal van de lijn gehaald. Op slag van rust wederom een scrimmage voor het doel van Lemele, tot driemaal toe werd een grote kans om zeep geholpen door de Rijssenaren. Zonder kaarten, doelpunten en wissels gingen we rusten.

In de 48e minuut kwamen we met enig geluk toch op voorsprong toen Adrian Kwintenberg een vrije trap in eenmaal in het doel schoot. Lang konden we niet van de voorsprong genieten want een minuut later stond de 1-1 al op het scorebord. Via een prachtige halve omhaal bij de eerste paal ging de bal achter onze doelman Patriz Loohuis. Hierna kroop Lemele weer in zijn schulp, alleen bij vrije trappen en corners gingen de verdedigers met lengte mee naar voren. Uit deze standaard situaties werd niet gescoord, het was een spaarzame aanval over links die de beslissing bracht. Na een hoge voorzet wist Tim Woudsma zijn tweede treffer voor Lemele te maken door de bal direct op de pantoffel te nemen. Een onverdiende nederlaag voor R.K.S.V., maar het heeft zelf kansen genoeg gehad en de tweede helft niet goed gevoetbald.

Zaterdag aanstaande spelen we uit tegen DZSV in Dinxperlo om 14:30 uur. Een degradant uit de tweede klasse die tot nu toe wisselvallig presteert, na drie wedstrijden behaalden ze vier punten. Twee jaar geleden verloren we tweemaal met een doelpunt verschil, hopelijk kunnen we nu wel een resultaat halen.

R.K.S.V. – Lemele 1-2 (0-0)
48. Kwintenberg (1-0)
49. Woudsma (1-1)
87. Woudsma (1-2)

Opstelling R.K.S.V.:
Patriz Loohuis, Ruud Slagman (C), Luen Mensink, Wim Oosthoek, Mitchell Troost, Dave Loohuis, Marthijn Schottert (63. Jurgen Siemerink), Gerald ten Hove, Adrian Kwintenberg (82. Sander Bruins), John Loohuis en Anton Acis (82. Ronald Brinkman).

Ga terug...