Heracles Almelo doet onderzoek naar veldbetreder - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Opgewekt!
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assuranti├źn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Heracles Almelo doet onderzoek naar veldbetreder

Geplaatst op: 22-09-2015 |

Heracles Almelo is bezig met een onderzoek naar een supporter die afgelopen zaterdag kort na afloop van de wedstrijd tegen PSV het speelveld heeft betreden. Dit gebeurt naar aanleiding van de wedstrijdevaluatie die heeft plaatsgevonden na afloop van dit duel. Hierbij hebben veiligheidsmedewerkers van Heracles Almelo het voorval besproken.

Voorafgaand aan het duel heeft Heracles Almelo supporters geïnformeerd over de gedragsregels tijdens en rond wedstrijden. Enkele incidenten in de eerste thuiswedstrijden vormden de aanleiding hiervoor. De club heeft aangegeven op te treden wanneer de gedragsnormen opnieuw zouden worden overschreden. Heracles Almelo betreurt de actie van de supporter na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen PSV en heeft hiervan melding gemaakt bij de KNVB. De supporter hangt een stadionverbod van vijf jaar boven het hoofd met een daarbij behorende geldboete conform de regels van de KNVB.

Heracles Almelo benadrukt dat de ultieme beleving in het nieuwe stadion gepaard dient te gaan met passend gedrag. De club wil er samen met zijn supporters alles aan doen om de geweldige sfeer van de eerste wedstrijden door te zetten en roept hen daarom op toe te zien op ieders gedrag. Heracles Almelo is ervan overtuigd dat de achterban in staat is om dit op een goede manier in te vullen.

Ga terug...