Gerard Langenhof benoemd tot ambassadeur Twente en Rijssen-Holten - Radio 350

Gerard Langenhof benoemd tot ambassadeur Twente en Rijssen-Holten

Geplaatst op: 22-09-2015 |

Binnenkort vertrekt Gerard Langenhof, inwoner van Rijssen-Holten en directeur van het Rijssense bedrijf HAVI Travel, met zijn gezin naar China. Door dichter bij de Chinese toerist te staan, is het de bedoeling nog meer Chinezen Nederland te laten ontdekken.

Burgemeester Arco Hofland: “Een persoon én bedrijf met zulke diepe roots in onze gemeente, kunnen we niet met stille trom laten vertrekken. Gerard blijft een ondernemer uit het oosten en is door deze stap in de vooraanstaande positie gekomen om naast Nederland, ook Twente en Rijssen-Holten internationaal nog beter op de kaart te zetten. Daarom willen wij hier graag bij stil staan door Gerard Langenhof te benoemen tot ambassadeur van de Regio Twente en Rijssen-Holten in China”. Hij sprak daarmee de wens uit dat de ondernemer naast zijn dagelijkse werkzaamheden ook Twente en Rijssen-Holten onder de aandacht brengt bij Chinese ondernemers.

Om deze benoeming kracht bij te zetten, ontving Gerard Langenhof op dinsdag 22 september uit handen van de burgemeester een tweetalig naambord, bijpassende visitekaartjes en een Twentse en een Rijssen-Holten vlag.

De burgemeester gaf zijn waardering voor de grote stap die de ondernemer maakt. “Veel bedrijven zijn in het buitenland actief, maar Gerard kiest er voor om ook daadwerkelijk deel uit te maken van de lokale samenleving en daarmee een betere aansluiting te vinden bij de markt. Dat is een moedig besluit waar ik bewondering voor heb”.

Ga terug...