Mooie liedjes en verhalen tijdens Twents Culturele Avond! - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Mooie liedjes en verhalen tijdens Twents Culturele Avond!

Geplaatst op: 23-09-2015 |

De Twents Culturele Avond is inmiddels een begrip in het Parkgebouw in Rijssen. Mooi vertelde verhalen over de streek gecombineerd met muziek uit de regio zijn dan ook dit jaar weer te beluisteren en wel op vrijdag 2 oktober a.s..

Op diverse plekken in het Parkgebouw zijn optredens van lokale en regionale Twentse talenten. Zo vertelt Heleen Bosma, dichteres van Overijssel over haar reis door Twente, zonder dat ze één cent op zak had. Kunt u luisteren naar de Rijssense streektaalactivist Gerrit Dannenberg en zijn talentvolle dochter Marieke die dit keer samen op geheel eigen wijze acte de présence geven.

Verder is er veel muziek, door onder andere Handy Joe, lokaal streektaalschrijver en -zanger. Zingt de Twentse troubadour Erik Dam uit Fleringen mooie dialectliedjes en doet de Muziekschool Rijssen e.o. een instrumentale bijdrage. Tot slot treedt Jan Ottink voor u op. Bekend in het streektaalgebeuren. Deze Achterhoekse duizendpoot is muzikant, zanger, maar ook liedjesschrijver, theatermaker, gitarist, bassist en saxofonist. Hij zingt en speelt de verhalen van zijn leven in de kleurrijke klanken van de Nedersaksische taal.

De organisatie zorgt er voor dat de bezoekers van de avond álle acts kunnen beluisteren. Er hoeft geen keuze te worden gemaakt en krijgt dus waar voor het geld! Tijdens en tussen de optredens is er gelegenheid iets te drinken, wat de gezelligheid natuurlijk ten goede komt.

De avond begint om 20.00 uur. Kaarten kunnen worden geboekt via www.parkgebouw.nl of aan de kassa (werkdagen tussen 09.00 uur en 16.00 uur).Entree: € 10,00 (excl. € 0,50 verenigingskosten).

Ga terug...