Slagerij Huiskes Nederlands kampioen Berliner worst - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Slagerij Huiskes Nederlands kampioen Berliner worst

Geplaatst op: 23-09-2015 |

Tijdens de Slavakto Slagers Vakbeurs op 21, 22 en 23 september te Utrecht is de Berliner worst van Slagerij Huiskes uit Rijssen door een deskundige jury beoordeeld en bekroond met Goud met ster. De hoogst haalbare categorie. Tevens eindigde Huiskes als hoogste van Nederland in de gehele categorie leverworst- en bloedworstsoorten.

Om deze bekroning te krijgen moet het product voldoen aan diverse strenge eisen en wordt het gekeurd op o.a. aanzien, kleur, consistentie, samenstelling, geur en smaak. De jury bestaat uit keurmeesters, deskundige worstmakers en leerlingen van het Slagersvakonderwijs.
Hans Huiskes is uiteraard trots op deze prijs: “Nog nooit eerder wonnen we in de hele categorie zoveel prijzen. En natuurlijk zijn we erg blij dat onze Berliner worst, evenals drie jaar gelede, weer tot de beste van Nederland is gekozen. Ook mijn vader en grootvader wonnen met deze worst al verschillende prijzen.” Over het recept laat Huiskes niets los: “De receptuur is al enkele generaties een goed bewaard geheim in onze familie. Verder is het erg belangrijk dat wij werken met de hoogste kwaliteit natuurdarm, die speciaal voor deze worst geselecteerd wordt. “

De certificaten hebben een mooie plaats in de winkel gekregen, naast die van 2012. En over drie jaar? “Dan doen we gewoon weer mee” lacht Hans.

Ga terug...