Wederom ruime winst Rijssen Vooruit - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 18:00 uur
Radio 350 Sport
Playing
Straks
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Wederom ruime winst Rijssen Vooruit

Geplaatst op: 27-09-2015 |

Afgelopen zaterdag was VV Daarlerveen de tegenstander tijdens de vierde wedstrijd van Rijssen Vooruit. Het team van trainer Bjorn Rutten raakt steeds beter op elkaar ingespeeld en dat was de afgelopen, ruim gewonnen, wedstrijden al zichtbaar.

Vanaf de eerste minuut werden de gasten onder druk gezet en in balbezit werd er goed positiespel gespeeld. Deze vlammende start resulteerde al binnen 5 minuten in de eerste treffer van Rijssen Vooruit. Spit Kay Heesen kreeg de bal aangespeeld, draait zich prima weg en schiet de bal koelbloedig achter de doelman. 1-0 en alweer de zesde treffer van Kay Heesen.

Vanaf dat moment walste Rijssen Vooruit over de gasten van Daarlerveen heen. In een tijdsbestek van amper een kwartier stond de teller al op 3. De 2-0 werd gescoord door Okan Kandara die een goede actie van Huseyn Cengiz op waarde schatte en doeltreffend handelde. De 3-0 werd vanaf elf meter benut door Benjamin Labobar. De stormvloed van Rijssen Vooruit ging naarmate de eerste helft vorderde liggen. Rijssen Voorut kon de reeds gespeelde wedstrijd uitspelen want de gasten waren niet bij machte echt tegenstand te bieden. Russtand 3-0.

De eerste 10 minuten van de tweede helft waren vergelijkbaar
met de eerste. Vol gas ging Rijssen Vooruit richting doel van Daarlerveen en ook deze keer werd er binnen een kwartier maar liefst drie keer gescoord. Benjamin Labobar mocht wederom aanleggen vanaf de penaltystip en faalde ook deze keer niet (4-0). Aanvaller Huseyn Cengiz beloonde zijn actie met een diagonaal schot die de 5-0 betekende. Ook de mee opgekomen verdediger Deniz Kayalar mocht vanaf dertig meter aanleggen en liet de keeper verbouwereerd achter. (6-0).

De wedstrijd was nu helemaal gespeeld. Rijssen Vooruit wilde de laatste minuten nog verder uitlopen echter waren het de gasten die de 6-1 maakte voortkomend uit een ongelukkige glijpartij en mochten in de slotfase ook aanleggen vanaf de elf meter (6-2).Dit was tevens de eindstand.

Een uitstekende teamprestatie dat resulteert in een derde plek op de ranglijst. Zaterdag 3 oktober gaat Rijssen Vooruit op bezoek bij DRC’2012 te Almelo. Aanvang 14.30 uur.

Ga terug...